Από τον Γιάννη Γιάτσιο…- Το ρόστερ του Πρωτέα – Δείτε πως έφτασε η ομάδα των Γρεβενών στην προημιτελική φάση
DSC00004 (1)Γεύμα, παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας (18-4), στην ομάδα των Εφήβων του Πρωτέα Γρεβενών, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Ενωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.) ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επιχειρηματίας, Ιωάννης Γιάτσιος.

Σε κεντρική πιτσαρία των Γρεβενών, όλοι οι παίκτες του Πρωτέα, λίγο πριν την επόμενη φάση που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη, συζήτησαν για τους επόμενους στόχους τους που δεν είναι άλλοι από μια αξιοπρεπή παρουσία στην Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζοντας πρωταθλήτριες άλλων περιφερειών και γιατί όχι, συμμετοχή στην τελική φάση, που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά.

Ο Πρόεδρος του Πρωτέα Χαράλαμπος Πενλίδης αλλά και τα μέλη της διοίκησης Γιάννης Γάτος και Ηρακλής Ζήμπρας που παρακάθισαν στο γεύμα, ευχήθηκαν τα καλύτερα για τα παιδιά των Γρεβενών που μας κάνουν περήφανους.

Ο προπονητής των (πολλών) επιτυχιών Γιάννης Χασιώτης, μίλησε στην camera του star-fm.gr, για τα παιχνίδια της Θεσσαλονίκης που ξεκινούν αυτό το Σάββατο στο κλειστό της Σταυρούπολης όπου αντιμετωπίζουν τον Σ.Φ.Κ.ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Δείτε εικόνες:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.