Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών …

17 Απριλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

21 giorti kerasiouΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:

1. Την Τρίτη 3 Μαΐου 2016 το πρωί, διοργανώνει σε συνεργασία με την εκκλησιαστική επιτροπή το παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία. Προσφορά σούπας στους παρευρισκόμενους. Το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και οι άλλες γυναίκες του χωριού θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά τραγούδια. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τον καθιερωμένο διαγωνισμό στο παραδοσιακό αγώνισμα του άλματος τριπλούν.

2. Την Κυριακή 8 Μαΐου (του Θωμά) και ώρα 6.00μ.μ. στην πλατεία του χωριού θα γίνει αναβίωση του αποχαιρετισμού της «Πασχαλιάς» και «του διπλώματος του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και τις άλλες γυναίκες του χωριού.

3. Προκειμένου να προετοιμάσουμε καλύτερα την 21η γιορτή κερασιού 2016, παρακαλούμε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον πρόεδρο του Συλλόγου Νικόλαο Δεινόπαπα (τηλ. 2462088443) μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Αργύριος Γ. Καραλιόλιος Νικόλαος Α. Δεινόπαπας

This entry was posted on Κυριακή, 17 Απριλίου, 2016 at 22:43 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply