ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣΜετά και την επιτυχή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογικών διαδικασιών ανάδειξης Συνέδρων, Προέδρων και Μελών ΔΗΜ.ΤΟ., Μελών ΝΟ.Δ.Ε. και Προέδρων Ο.Ν.ΝΕ.Δ.,

αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω θερμά συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες καθώς και σε όσους συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια, αγωνιζόμενοι για μια Νέα Δημοκρατία ανανεωμένη και «ανοιχτή στην κοινωνία». Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές, που έφεραν εις πέρας την εκλογική διαδικασία με επιτυχία.Ελπιδοφόρο γεγονός, αναμφισβήτητα, υπήρξε η πρωτοφανής και ένθερμη συμμετοχή όλων μας στις αρχαιρεσίες, γεγονός που υπομνείει το στίγμα της αλλαγής και αναγέννησης του πολιτικού μας χώρου. Η δυναμική ενεργοποίηση των μελών και φίλων του κόμματος μας αποπνέει την ενωτική και δημιουργική πορεία, που χάραξε η εκλογή του νέου προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και που θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία του 10ου Συνεδρίου μας.

Η ανάδειξη νέων, άξιων και δημιουργικών ανθρώπων στο στελεχιακό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας, μας προσφέρει υπερηφάνεια και αισιοδοξία για μια ουσιαστική στροφή της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης στο κοινωνικό γίγνεσθαι, με γνώμονα πάντα την «ανοιχτότητα», έναν κεφαλαιώδη πυλώνα απεμπλοκής από την εσωστρέφεια του χθες και εχέγγυο της επιτυχίας στο αύριο.

Από σήμερα δικαιούμαστε να ελπίζουμε πως όλοι μαζί και πάλι θα κάνουμε την Νέα Δημοκρατία κυρίαρχη, σταθερή και υπεύθυνη δύναμη, με σεβασμό στις θεμελιώδεις ιδεολογικές μας αρχές και ανταποκρινόμενοι με ειλικρίνεια στα αιτήματα και προβλήματα της κοινωνίας μας. Για το καλό του τόπου, για να ανορθώσουμε την πατρίδα, για να αναθερμάνουμε τις αποσβησμένες ελπίδες του λαού μας.

Αξίζει, λοιπόν, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους! Όλοι μαζί προχωρούμε στον συνεδριακό διάλογο για μια δυνατή, ισχυρή, μαχητική, αξιόπιστη και σύγχρονη στα νέα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.