Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σκέφτεται «μετακόμιση» ο Ηρακλής λόγω κόστους στο Καυταντζόγλειο

5 Απριλίου, 2016 by Σταματίνα

0B29612449768B0E2D575E9D5A1261B5Το υψηλό κόστος χρήσης του Καυτανζογλείου σταδίου ίσως αποτελέσει την αιτία να αναζητήσει ο Ηρακλής νέα έδρα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό φαίνεται πως απασχολεί ζωηρά τους διοικούντες την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης και βασικά τον μεγαλομέτοχο κ. Παπαθανασάκη, ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμα οριστικές αποφάσεις, αφού δεν είναι εύκολη υπόθεση η αναζήτηση έδρας για αγώνες της Super League, αλλά τα οικονομικά από μια τέτοια «φιλοξενία» είναι σεβαστά.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, υπολογίζεται πως ο Ηρακλής θα δαπανήσει περίπου 200.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο νούμερο προκύπτει από το κόστος ενοικίασης του γηπέδου, το ποσοστό από τα εισιτήρια και ορισμένες εργασίες που έγιναν στο στάδιο.Η σκέψη που μελετούν οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι το γήπεδο Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία, με προοπτική αξιοποίησης του γηπέδου για μακρά χρονική περίοδο. Στο παρελθόν ο Ηρακλής είχε ξαναχρησιμοποιήσει το γήπεδο Μακεδονικού, όταν πριν τους Ολυμπιακούς του 2004 και στο διάστημα του λίφτινγκ του Καυτανζογλείου, είχε μετακομίσει στην έδρα των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη εναλλακτική λύση υπάρχουν σκέψεις για λίφτινγκ του γηπέδου της Νέας Ευκαρπίας για να μπορέσει να γίνει λειτουργικό, έτσι ώστε να μπορεί να πάρει την σχετική άδεια από την Super League.

O μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση για το θέμα του γηπέδου πριν το Πάσχα ή οπωσδήποτε με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

in

This entry was posted on Τρίτη, 5 Απριλίου, 2016 at 18:23 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply