petropulos.2.4.527

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να βρεθεί λύση με το κουαρτέτο πριν το Πάσχα και το Πάσχα να αποτελέσει μια νέα αρχή για την ζωή των Ελλήνων», δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

Μιλώντας στο «Ε» και τη Φαίη Μαυραγάνη, ο κ. Πετρόπουλος τόνισε ότι η εθνική σύνταξη έχει συμφωνηθεί στα 384 ευρώ, αλλά η κυβέρνηση επιμένει να δίνεται με 15 και όχι 20 χρόνια ασφάλισης, όπως ζητούν οι εκπρόσωποι των δανειστών. Ακόμη, ότι δεν θα υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια στη χορήγηση της εθνικής σύναξης.



Ακόμη, ο υφυπουργός Εργασίας δήλωσε ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα για να δοθεί το εφάπαξ που περιμένουν πάρα πολλοί να το πάρουν από το Σεπτέμβριο του 2013. «Μέσα στον Απρίλιο θα κατατεθεί νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή για το εφάπαξ και μέσα στην χρονιά θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία όπου με βάση τα λεφτά που έχει δώσει κάποιος θα παίρνει το εφάπαξ», πρόσθεσε.

Τέλος ο υφυπουργός Εργασίας είπε ότι δεν θα ισχύσει η σύνταξη των 161 ευρώ, που κάποιοι παίρνουν από την 1/7/2015 με τις μειώσεις που έχουν υποστεί στις συντάξεις τους.

 

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.