Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Ξεκίνησαν οι εκλογές των μελών της ΔΗΜ. Τ.Ο. Γρεβενών και συνέδρων…

3 Απριλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

nd eklogesΆρχισαν σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου 2016, οι εκλογές στα Γραφεία της ΝΟ ΔΕ Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη:

Των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.
Των μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών.
Των αντιπροσώπων (συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο Εθνικό Συνέδριο.

Ποιοί έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν

Για την εκλογή του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε., καθώς και για την εκλογή των αντιπροσώπων (συνέδρων) για το Εθνικό Συνέδριο, το δικαίωμα του εκλέγειν σε κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση έχουν:

Τα παλαιά μέλη του κόμματος που επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τα νέα μέλη του κόμματος που εγγράφηκαν σ’ αυτό και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τα παλαιά μέλη του κόμματος που δεν συμμετείχαν μεν στην εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα, έως την 11η Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας επαναβεβαίωσης που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του

Τα νέα μέλη του κόμματος που εγγράφηκαν σ’ αυτό έως την 11η Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής νέου μέλους που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος www.nd.gr και κατέβαλαν την χρηματική συνδρομή των τριών ευρώ (€ 3) στον τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος, σύμφωνα με τις ειδικές οδηγίες που αναγράφονται σ’ αυτήν.

Ήδη η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη ενώ οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00.

This entry was posted on Κυριακή, 3 Απριλίου, 2016 at 13:36 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply