Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Α΄ Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας φέρνει την φλόγα της Λαμπαδηδρομίας στα Γρεβενά

Μάρτιος 30th, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
MAUHTIADA 2
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή αφής φλόγας της Λαμπαδηδρομίας που θα

πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου και ώρα 12:30 στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών .

Η φλόγα θα ξεκινήσει από την ανατολική είσοδο της πόλης στο άγαλμα Μανιταριών. Από εκεί μαθητές των Γυμνασίων της πόλης θα την μεταφέρουν μέσω της οδού Κ. Ταλιαδούρη και μπροστά από το Δημαρχείο στην κεντρική πλατεία, όπου θα παρουσιαστούν δρώμενα από τα σχολεία και τον Δήμο Γρεβενών.

Η Α΄ Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί προσομοίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και σκοπός της είναι να καλλιεργηθούν οι αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», της ισότητας και της διαφορετικότητας μέσα από τη συμμετοχή μαθητών σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να καλλιεργηθεί σε κάθε μαθητή η επιθυμία για άθληση και δημιουργία χωρίς την αγωνία των αθλητικών επιδόσεων, με γενικό πρόσταγμα «Χωρίς τον φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης».

MAUHTIADA

Ο Διευθυντής Δ.Δ.Ε. Γρεβενών   Ο Δήμαρχος Γρεβενών

Κωνσταντίνος Πουτακίδης  Γεώργιος Δασταμάνης

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 30th, 2016 at 12:43 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply