Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συναντήθηκε με τη βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Αντωνίου

27 Μαρτίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

antvnioyΗ συνάντηση που έγινε το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και στη συζήτηση που αναπτύχθηκε η αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης ενημέρωσε

την κ. βουλευτή για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εστιάζοντας στο ωράριο εργασίας, τον αριθμό των υπηρεσιών των στελεχών, τα προβλήματα για την στέγασή τους, τη μοριοδότηση των φρουρών της Δ. Μακεδονίας , κλπ.

Εκ μέρους της κ. βουλευτού υπήρξε κατανόηση των προβλημάτων και η δέσμευσή του για την προώθηση των αιτημάτων της Ένωσής μας, προς τους αρμοδίους, κατά περίπτωση, φορείς για την επίλυση των προβλημάτων της Περιφέρειάς μας, ενώ δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών των δύο πλευρών και την αμφίδρομη ενημέρωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Πετκίδης Θεόδωρος
Ανθλχός (ΑΤΘ)
6977614766

Ο Γεν. Γραμματέας

Μπάτζιος Φώτιος
ΕΜΘ Επιλοχίας (ΠΖ)
6947980950

This entry was posted on Κυριακή, 27 Μαρτίου, 2016 at 22:12 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply