Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γ.Α.Κ.- ΑΡΧΕΙΑ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: «Σχολικές μνήμες πενήντα χρόνων, τα εκπαιδευτικά αρχεία αφηγούνται…».

23 Μαρτίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ
sxolika arxeia
Τα Γενικά Αρχεία του Κράτους Ν. Γρεβενών θα παρουσιάσουν για δεύτερη φορά την έκθεση «Σχολικές μνήμες πενήντα χρόνων, τα εκπαιδευτικά αρχεία αφηγούνται…».

Η έκθεση αναφέρεται σε πέντε παλιότερες δεκαετίες, οι οποίες απεικονίζονται ανάγλυφα μέσα από έγγραφα, βιβλία, φωτογραφίες και εφημερίδες. Το υλικό διαρθρωμένο σε 8 ενότητες, με παλαιότερο τεκμήριο σελίδα του βιβλίου «Ειδικού Ελέγχου» του Γυμνασίου του σχολικού έτους 1914-1915 και νεώτερα τεκμήρια διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με την εκπαίδευση της τοπικής εφημερίδας « Ο Ζιάκας», αφορά στο σύνολο του Νομού και αναφέρεται και στις δύο βαθμίδες της εκπαίδευσης, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια.

Τα τεκμήρια θα εκτεθούν στην αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» του Διοικητηρίου Γρεβενών από 28 Μαρτίου έως 22 Απριλίου 2016 και θα είναι επισκέψιμη τις καθημερινές 9:00 π.μ – 2:00 μ.μ.

This entry was posted on Τετάρτη, 23 Μαρτίου, 2016 at 18:05 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply