Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μυστηριώδες άλμα με αλεξίπτωτο από το ψηλότερο κτίριο του Λονδίνου

17 Μαρτίου, 2016 by Σταματίνα

5478BBC331CEA22190E95C3F114C10A7Ένας άνδρας, η ταυτότητα του οποίου παραμένει μυστήριο, πήδηξε με αλεξίπτωτο από το ψηλότερο κτίριο στο Λονδίνο, τον πύργο Shard. Το άλμα εκτελέστηκε υποδειγματικά όμως φαίνεται ότι ο άνδρας είχε μπει «ινκόγκνιτο» στο κτίριο -η διαχείριση του οποίου επιβεβαίωσε ότι διεξάγει έρευνα για το πώς μπήκε με το αλεξίπτωτο και εκτέλεσε το άλμα κάτω από τη μύτη της.

Το Shard φτάνει σχεδόν τα 310 μέτρα, όμως δεν έχει στην κορυφή του πλατφόρμα ανοικτή στο κοινό από την οποία θα μπορούσε να γίνει το άλμα χωρίς ο «δράστης» να κάνει κάτι που παραβαίνει τους κανονισμούς του κτιρίου.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου και καταγράφηκε, από τη μέση και έπειτα, σε ερασιτεχνικά βίντεο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλούνται μεταξύ άλλων το BBC και Guardian, ο άνδρας προσγειώθηκε με άνεση στην Σέιντ Τόμας Στριτ.Αν και δεν υπάρχει φωτογραφία ή βίντεο που να τον δείχνει να πέφτει από το Shard, έγινε αντιληπτός να πέφτει ενώ ήδη βρισκόταν ξεκάθαρα πιο ψηλά από τα υπόλοιπα κτίρια.

Εκπρόσωπος της διαχείρισης του κτιρίου ανέφερε: «επιβεβαιώνουμε ότι ερευνούμε περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται μέλος του κοινού αυτό το πρωί, όλα τα τμήματα του κτιρίου παραμένουν ανοικτά».in

This entry was posted on Πέμπτη, 17 Μαρτίου, 2016 at 20:12 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply