Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πως έχασε τη ζωή της η Χρύσα Ρόβα

29 Φεβρουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Τραγικός θάνατος νοσηλεύτριας στο Αμαλία Φλέμινγκ
χρυσα ροβα
Συγκλονίζει ο τρόπος με τον οποίο

μία 41χρονη νοσηλεύτρια του Αμαλία Φλέμινγκ, έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Κυριακής, εν ώρα καθήκοντος.

Η άτυχη εργαζόμενη, κάτω από συνθήκες οι οποίες μένει να διευκρινιστούν, κλείστηκε έξω από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου εργαζόταν, καθώς η πόρτα κλειδώνει αυτόματα. Εν συνεχεία, για να μην αφήσει μόνους τους νοσηλευόμενους, επιχείρησε να εισέλθει στη ΜΕΘ από ένα περβάζι που έβλεπε στο φωταγωγό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει από τον 3ο όροφο “βυθίζοντας” στο πένθος το νοσοκομείο.

Η  Χρύσα Ρόβα μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στον “Ευαγγελισμό”, αλλά ήταν πλέον αργά για τη ζωή της.

Η Γρεβενιώτισσα νοσηλεύτρια, είχε πρόσφατα παντρευτεί και ολοκληρώσει την μετεκπαίδευσή της για να ενταχθεί στην Μονάδα Εντατικής, ενώ εργαζόταν στο νοσοκομείο εδώ και πολλά χρόνια.

Συγκλονισμένοι από τον αναπάντεχο θάνατο της νεαρής νοσηλεύτριας, οι συνάδελφοί της την αποχαιρέτησαν με την εξής ανάρτηση:

“Σήμερα το Αμαλία Φλέμιγκ βυθίστηκε στη θλίψη. Από ένα τραγικό δυστύχημα, αναπάντεχο, από ένα χωρίς λόγο γύρισμα της τύχης, την ώρα της δουλειάς, έφυγε πολύ πρόωρα από κοντά μας, το γελαστό παιδί, η συναδέλφισσά μας Χρύσα Ρόβα. Να θυμόμαστε τη Χρύσα με ένα χαμόγελο όπως το δικό της…”. 

This entry was posted on Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου, 2016 at 22:03 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply