Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων και κοπή της Βασιλόπιτας (εικόνες)

23 Φεβρουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

envsh3
Την Δεύτερα 22-02-2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του

Δημαρχείου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων.

Εκ μέρους της Π.Ο.ΑΣ.Υ παρευρέθηκαν, ο Γεν. Γραμματέας της ομοσπονδίας κ. ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν Λάρισας και μέλος του Δ.Σ κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος οι οποίοι και απάντησαν σε διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα για πρώτη φορά σε Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον Αντιπρόεδρο οικονομικών της ΠΟΑΣΥ κ. ΠΑΝΤΑΖΗ Βασίλειο ο οποίος τοποθετήθηκε για θέματα ασφαλίστηκα και οικονομικά που αφορούν το κλάδο μας. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Γρεβενών Σεβασμιότατο κ. Δαβίδ παρουσία του Ταξιάρχου Δ/ντη της Αστυνομίας Γρεβενών κ ΝΤΑΛΕΤΣΟΥ Κων/νου και του Υπ/ντη κ ΖΑΜΠΟΥΡΑ Χρήστου.
envsh2
Εκ μέρους το Δ.Σ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη μας για την μαζική τους συμμετοχή, στην σημαντικότερη εκδήλωση του έτους για την ένωση μας, αποδεικνύοντας ότι με τον ενεργό ρόλο και τη συμμετοχικότητα τους συμβάλλουν στην λογική της από κοινού διαμόρφωσης των ενεργειών και επισπεύδονται οι διαδικασίες συλλογικών αποφάσεων για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων μας.

envsh1

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Γρηγόριος ΓΡΑΒΑΛΟΣ Ηλιας

This entry was posted on Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2016 at 19:34 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply