Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

OROLOI.GR και KOSMIMA.GR : Ζητούνται άτομα για εργασία στη Θεσσαλονίκη

20 Φεβρουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

olΗ ομάδα του OROLOI.GR και KOSMIMA.GR αναπτύσσεται συνεχώς και αναζητά νέους και νέες με όρεξη για εργασία για το ΝΕΟ κατάστημα της Θεσσαλονίκης!

Συγκεκριμένα,οι υποψήφιοι θα αναλάβουν ευθύνες για την καλή λειτουργία του καταστήματος μας στη θέση πωλητή /πωλήτριας στην πιο πολυσύχναστη γωνία της Θεσσαλονίκης επί της πλατείας Αριστοτέλους & Μητροπόλεως!


Απαιτούμενα προσόντα:

– Επικοινωνιακός, ευχάριστος και ευγενικός χαρακτήρας
– Γνώση άπταιστων Αγγλικών
– Γνώση Ρωσικής/ Τούρκικης ή Σλάβικης γλώσσας
– Ομαδικό πνεύμα
– Καλή γνώση Η/Υ
– Επιθυμητή η προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων και ειδικότερα στο ρολόι και το κόσμημα
– Άνεση στον προφορικό & γραπτό λόγο

Το OROLOI.GR και KOSMIMA.GR αποτελεί μία πανελλαδική online και offline εταιρία πώλησης Ωρολογιών, Κοσμημάτων και Αξεσουάρ πολυτελείας, η οποία φημίζεται για την ποιότητα των υπηρεσιών της και για τα υψηλά standards στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η εταιρία μας, ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ, απασχολεί ένα σημαντικό αριθμό προσωπικού, το οποίο ειναι ταλαντούχο και άρτια εκπαιδευμένο. Για το λόγο αυτό οι απαιτήσεις μας για κάθε νέο μέλος που προστίθεται είναι υψηλές.

Ζητάμε δημιουργικούς, δυναμικούς, αφοσιωμένους και γεμάτους όρεξη και πάθος ανθρώπους που έχουν ομαδικό πνεύμα, αντέχουν στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της εργασίας και παίρνουν πρωτοβουλίες μέχρι να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εταιρία παρέχει: Ικανοποιητικές απολαβές, Ασφάλιση, Bonus παραγωγικότητας, Δυνατότητες ανέλιξης και εκμάθησης, Φιλικό περιβάλλον εργασίας.

Αποστολή βιογραφικού απαραίτητα με φωτογραφία στο info@savvidis.com αναφέροντας το κατάστημα Θεσσαλονίκης!

This entry was posted on Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2016 at 13:17 and is filed under ΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply