Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το μυστικό του καλού σεξ: Ποια είναι η «μαγική φράση» που θα σας κάνει να το χαρείτε πιο πολύ

14 Φεβρουαρίου, 2016 by Σταματίνα

Couple making love in bed with white sheets

Το να πει κάποιος/ κάποια «σ’αγαπώ» κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πάρα πολύ πιθανό να το κάνει καλύτερο και για τους δύο, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, μελέτη του Chapman University στις ΗΠΑ έδειξε πως οι κουβέντες περί αγάπης στο κρεβάτι είναι καλύτερες από τα προκαταρκτικά και τα σέξι εσώρουχα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το σεξ θα είναι καλύτερο.

Το 75% των ανδρών που δήλωναν ικανοποιημένοι είχαν πει «σ’αγαπώ» κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ήταν 74%.

Στο πλαίσιο της μελέτης, η οποία ήταν μια από τις μεγαλύτερες στο είδος της, περιελάμβανε online έρευνα με δεκάδες χιλιάδες απαντήσεις. Ειδικότερα, αναλύθηκαν οι απαντήσεις 39.000 ετεροφυλόφιλων ανδρών και γυναικών που είναι παντρεμένοι/ παντρεμένες ή συζούν εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια.

Η μέση ηλικία ήταν τα 40 για τις γυναίκες και τα 46 για τους άνδρες. Γενικότερα, αυτό που έδειξε η έρευνα ήταν ότι όσο περισσότερο ένα ζευγάρι επικοινωνεί κατά το σεξ, τόσο πιο ικανοποιημένο είναι.

Κάποια από τα πράγματα που το βελτιώνουν είναι οι έπαινοι στον/στην παρτενέρ για κάτι που έκανε στο κρεβάτι, αλλά και το να ζητάς κάτι το οποίο θέλεις. Επίσης, καλό είναι να επικοινωνεί κανείς μέσω τηλεφώνου ή email κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το να λέει κανείς «σ’αγαπώ» φαίνεται ότι είναι μακράν ο πιο σημαντικός παράγοντας- ενώ καλό είναι επίσης να κάνει κανείς πλάκα με κάτι αστείο το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια του σεξ.

Η μελέτη επίσης έδειξε πως τα ζευγάρια μειώνουν το σεξ μετά τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, και πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες για να το καταστήσουν προτεραιότητα. Περίπου το 83% αυτών που απάντησαν είπαν ότι ήταν ικανοποιημένοι κατά τους έξι πρώτους μήνες. Ωστόσο, ερωτηθέντες για το πώς νιώθουν τώρα, ήταν περίπου οι μισοί (43% για τους άνδρες, 55% για τις γυναίκες) που δήλωσαν ικανοποιημένοι. Από τους υπόλοιπους, το 16% των ανδρών και το 18% των γυναικών δήλωσαν «ουδέτεροι», ενώ το 41% και το 27% αντίστοιχα δήλωσαν «μη ικανοποιημένοι».

 

huffingtonpost

This entry was posted on Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2016 at 23:59 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply