αγροτες 8Ο ΙΣΑ απευθύνει έκκληση προς τα αγροτικά μπλόκα να μην

παρεμποδίζουν τη διέλευση γιατρών που εκτελούν τα καθήκοντά τους.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ιατρικός Σύλλογος αναφέρει συγκεκριμένα:

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στηρίζει και συστρατεύεται με τους αγρότες καθώς και με όλες τις κοινωνικές ομάδες και τις Επαγγελματικές Ενώσεις που δίνουν δίκαιο αγώνα ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στα εξοντωτικά μέτρα που επιβάλουν η κυβέρνηση και η τρόικα.

Ωστόσο προκειμένου να προστατευθεί η Δημόσια υγεία, ο ΙΣΑ απευθύνει έκκληση προς τα αγροτικά μπλόκα να μην παρεμποδίζουν τη διέλευση των ιατρών όταν εκτελούν το ιατρικό τους έργο.

Επίσης να επιτρέπουν τη διέλευση όσων γιατρών έχουν λάβει φύλλο πορείας, ώστε να συμμετάσχουν σε Επιτροπή του ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας), γιατί η ακύρωση αυτών των Επιτροπών συνεπάγεται τεράστια ταλαιπωρία για τα Άτομα με Αναπηρία καθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις εξαιρετικά δύσκολη την οικονομική τους επιβίωση.

Ο ΙΣΑ δίνει μάχη για την προστασία της Δημόσιας υγείας και την απόσυρση των εξοντωτικών μέτρων που επιβάλει η κυβέρνηση και η τρόικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.