Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα 7 μικρά πράγματα που λατρεύουν οι άνδρες στις συντρόφους τους

9 Φεβρουαρίου, 2016 by Σταματίνα

sxeseis-708_1

Λένε πως τα μικρά πράγματα στη ζωή έχουν και το μεγαλύτερο νόημα, τη μεγαλύτερη ομορφιά και δύναμη. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις.

Μπορεί οι άνδρες να μην προσέχουν το νέο σας χτένισμα ή παπούτσια, ωστόσο, υπάρχουν εκείνα τα μικρά πράγματα που παρατηρούν στη σύντροφό τους, ειδικά όταν μιλάμε για εκείνη που αγαπούν.

Είναι όλα εκείνα που το έτερον τους ήμισυ πράττει και του υπενθυμίζει πόσο πολύ την αγαπά. Αλλωστε η σημασία της αγάπης είναι στα μικρά!


Ποια, όμως, είναι εκείνα τα μικρά που λατρεύουν οι άνδρες στις συντρόφους τους;

Το να του στέλνει «Καλημέρα» το πρωί

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ένας ερωτευμένος άνδρας χαίρεται όταν το πρώτο πράγμα που βλέπει κάθε πρωί είναι μήνυμα με «Καλημέρα» από την σύντροφό του. Βέβαια, θα προτιμούσε να κοιμούνται μαζί αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Είναι όμορφο να ξέρει πως τον σκέφτεται όταν ξυπνά.

Ο τρόπος που φωτίζεται όταν τον βλέπει

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από μια γυναίκα ερωτευμένη και δεν υπάρχει καλύτερο από το να είναι εκείνος ο λόγος, που την κάνει να λάμπει. Ενα τόσο απλό πράγμα, αμέσως, κάνει τη διαφορά.

Το να του αγοράζει μικρά δωράκια

Ενα T-shirt, ένα μπολ που έσπασε, μπισκότα ακόμα και ένας καφές, αποτελούν δωράκια, που κάνουν έναν άνδρα να «λιώνει», καθώς σκέφτεται πως η σύντροφός του τον έχει στο μυαλό της. Δείχνουν πως τον νοιάζεται και τον φροντίζει.

Τον υποστηρίζει

Είναι η μεγαλύτερη φαν του, εκείνη που τον θαυμάζει και τον πιστεύει. Οταν κάτι πάει στραβά, βρίσκεται δίπλα του και του υπενθυμίζει πόσο δυνατός είναι και πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε περίσταση, αρκεί να εργαστεί και να σκεφτεί.

Οταν είναι απίστευτα όμορφη, χωρίς προσπάθεια

Δεν ξέρει πως το κάνει… τα ρούχα της είναι αταίριαστα, τα μαλλιά της χάλια, η μύτη της «τρέχει» και προσπαθεί να αναπνεύσει γιατί είναι μπουκωμένη. Κι όμως είναι πανέμορφη, έτσι την βλέπει αυτός, τουλάχιστον!

Οταν ενθουσιάζεται για τον πιο απίθανο λόγο

Λατρεύει να την βλέπει χαρούμενη, να χαμογελάει και μην μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό της. Αγαπά τον τρόπο που βρίσκει την ευτυχία σε μικρά, απλά πράγματα, αλλά περισσότερο από όλα του αρέσει να την βλέπει να ενθουσιάζεται.

Οταν του λέει πως τον αγαπά

Χωρίς λόγο, εκεί που κάθονται του λέει «Σ’ αγαπώ». Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2016 at 21:02 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΆΝΤΡΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply