κεραυνοςΑποδεκατισμένη μετέβη στην Καστοριά το Σάββατο (06-02-2016), η ομάδα των παμπαίδων του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» Αγίου Γεωργίου, αφού απουσίαζαν με ίωση δύο από τους βασικούς παίχτες της ομάδας Θανάσης Τσούκας και Αποστόλης Γκόλιας, και στο τέλος του 3ου δεκάλεπτου (ενώ η διαφορά βρίσκονταν στους 9 πόντους), ήρθε και ο τραυματισμός ενός ακόμη του Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος έκανε ράμματα στο κεφάλι.

Αποτέλεσμα αυτών, ήταν να υποστεί η ομάδα των παμπαίδων του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» την πρώτη της ήττα μετά από δύο χρόνια, με μεγάλη διαφορά στο σκορ (77 – 44), από την ομάδα της Καστοριάς.

Αυτή η ήττα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα για την ομάδα των Γρεβενών, καθώς στο final 4 περνάνε οι δύο πρώτοι του ομίλου και μόνο με θαύμα δεν θα συμμετάσχει σε αυτό.

Με την ομάδα του Κεραυνού έπαιξαν: ΓΑΒΡΙΔΗΣ Νίκος, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννης, ΒΑΣΔΑΡΗΣ Θάνος, ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΑΛΚΟ Κλέντι, ΠΑΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Γιάννης, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΚΑΤΣΑΝΟΣ Τάσος, ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Βαλάντης, ΔΑΔΑΛΗΣ Βασίλης, ΠΟΡΑΒΟΣ Γιώργος.

3 thoughts on “Πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ: Καστοριά – Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 77-44”
  1. μηπως η Καστορια εχει την καλυτερη παιδικη ομαδα στην Δυτικη Μακεδονια!!!!!!
    Τα δεκάλεπτα: 12-13, 22-12, 19-14, 24-05

  2. gev
    οταν θα παιξουν οι βασικοι θα ειναι 50-50.
    Ισως ειναι λιγο καλυτερη η Καστορια..
    Αλλα διπλο στα Γρεβενα δε παιρνεις ουτε στα ονειρα σου.
    ΚΥΠΕΛΛΟΟΟ ΚΥΠΕΛΛΟ κεραυναρα σηκωσε το κυπελλο

  3. τωρα που παιζανε ολοι οι βασικοι πως του φανκι;;
    Νικη με 20 ποντους διαφορα επι της αηττητης εδω και εναν χρονο ομαδα της Καστοριας.
    Σε μια εβδομαδα το Final Four, αναμενεται η ιδια μαχη στον τελικο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.