Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γερμανία: Γυναίκα δημοσιογράφος δέχεται σεξουαλική επίθεση σε ζωντανή μετάδοση από το καρναβάλι της Κολωνίας

7 Φεβρουαρίου, 2016 by Σταματίνα

esmer-708

Η απίστευτη σκηνή συνέβη στις 4 Φεβρουαρίου. Η Βελγίδα δημοσιογράφος Esmeralda Labye, ειδική απεσταλμένη στην Κολωνία της Γερμανίας, για λογαριασμό της βελγικής τηλεόρασης RTBF, βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση και περιέγραφε τα γεγονότα στο καρναβάλι που γινόταν εκείνη τη στιγμή.

«Όλα εδώ πάνε σχετικά καλά», έλεγε στους τηλεθεατές η δημοσιογράφος.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή, οι τηλεθεατές έβλεπαν πίσω της τρεις άντρες που μιμούνταν σεξουαλικές κινήσεις και της ψιθύριζαν στο αυτί. Ενας από αυτούς μάλιστα μιμήθηκε, μπροστά στην κάμερα, πίσω από την δημοσιογράφο, την σεξουαλική πράξη, γελώντας. Αλλά τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί.

«Αυτή η ζωντανή μετάδοση ήταν χαοτική, μου σήκωναν το μεσαίο δάχτυλο, κάποιος πίσω μου μιμούνταν μια σεξουαλική σκηνή και, κυρίως, ένα χέρι προσγειώθηκε στο στήθος μου όταν τελείωσα το ζωντανό. Αυτή η σκηνή με έχει σοκάρει» διηγήθηκε, αργότερα, η δημοσιογράφος, σε νέα ζωντανή μετάδοση με το κανάλι της.

Δείτε το βίντεο:

Ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Jean-Pierre Jacqmin, δήλωσε το ίδιο βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού:
«Το κανάλι RTBF αποφάσισε να καταθέσει μήνυση στη Γερμανία ώστε τα γεγονότα να διαλευκανθούν άμεσα. Οσα συνέβησαν είναι απαράδεκτα».
Το κανάλι μετέδωσε λίγο αργότερα ότι ο δήμαρχος της Κολωνίας ζήτησε συγνώμη για τα γεγονότα και δήλωσε ότι θα τοποθετήσει περισσότερη αστυνομική δύναμη αν χρειαστεί.

Πράγματι, μετά τις πρόσφατες σεξουαλικές επιθέσεις της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, από μετανάστες, τριπλασιάστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις για το καρναβάλι του 2016. 2.500 αστυνομικοί ξεχύθηκαν στους δρόμους ενώ ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε ότι θα φωτίσει καλύτερα «τα σκοτεινά μέρη» και θα τοποθετήσει ειδικές δυνάμεις για την προστασία των γυναικών.iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, 2016 at 20:11 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply