Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καταπέλτης το δικαστικό βούλευμα για τον πατέρα-τέρας της μικρής Αννυς -Τι αναφέρει

5 Φεβρουαρίου, 2016 by Σταματίνα

ΑΝΝΥ ΠΑ-ΤΕΡΑΣ

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από το δικαστικό βούλεμα για τον 27χρονο Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ πατέρα και δολοφόνο της μικρής Αννυς, που όπως προκύπτει μαρτύρησε στα χέρια του.

Σύμφωνα με την Εspresso το δικαστικό βούλευμα αναφέρει ότι ο 27χρονος «ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σκότωσε την Άννυ με τρόπο που δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθεί, καθώς εν συνεχεία με τις ειδεχθείς ενέργειες του τεμαχισμού με μαχαίρι, του βρασίματος και της απόρριψης, εξαφάνισε το σώμα της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτιμηθεί από τον ιατροδικαστή το πως αρχικά προκάλεσε τον θάνατό της».

Με απλά λόγια το βούλευμα αναφέρει ότι ο νεαρός Βούλγαρος ήξερε πολύ καλά τι έκανα και ότι ουσιαστικά προχώρησε στις ενέργειες αυτές με σκοπό να εξαφανίσει όλα τα στοχεία του απεχθούς εγκλήματός του.

Εντωμεταξύ, ο ψυχίατρος που εξέτασε τον 27χρονο δεν διέγνωσε την παραμικρή μεταμέλεια για το έγκλημα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος έφτασε στο σημείο να πει ότι το παιδί ίσως πέθανε από στεναχώρια που δεν έβλεπε τους παππούδες του στη Βουλγαρία. Είναι ενδεικτική η αναφορά στο βούλευμα: «Χαρακτηριστική της προσωπικότητάς του και της έλλειψης μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις του είναι και η πέρα από κάθε λογική προκλητική απάντηση που έδωσε στον ψυχίατρο ότι η ανήλικη ίσως πέθανε λόγω στεναχώριας που δεν ήταν με τον παππού και τη γιαγιά στη Βουλγαρία».

Σοκάρει μάλιστα η μαρτυρία για το τι περνούσε στα χέρια του πατέρα της η μικρή που περιέγραφε στους παππούδες της πως ο πατέρας της ήταν σε καλή κατάσταση μόνο όταν έλλειπε από το σπίτι και πως είχε νεύρα όταν ήταν μαζί της.

 

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2016 at 20:24 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply