kartaΎστερα και από την επιστολή που έστειλαν πατέρες του Αγίου Όρους στα Μ.Μ.Ε, δημιουργήθηκε σύγχυση και ταραχή σχετικά με την κάρτα του πολίτη.

Μια κάρτα που, καθώς λέγεται, θα έχει:
α. τον αριθμό 666.
Αυτός ο αριθμός στο τελευταίο βιβλίο της Κ.Δ μαρτυρείται ότι θα είναι ο αριθμός που θα συνθέτουν, αν τα προσθέσουμε, τα γράμματα του ονόματος ενός προσώπου στην εξουσία της γης, το οποίο θα αντιστρατεύεται στο θέλημα του Θεού και θα λειτουργεί ως Αντίχριστος.
β. Με την κάρτα αυτή θα συνδέεται και η εμφύτευση στο δεξί χέρι μας ή στο μέτωπο του τσίπ με τον αριθμό 666 ;

Επειδή ζητήθηκε η γνώμη μας σχετικά μ΄αυτό το θέμα από πρόσωπα που μας παρακολουθούν από την αρθρογραφία — και μάλιστα με την απαίτηση να δείξουμε τώρα αν είμαστε χριστιανοί — , θα θέλαμε πρώτα να μας διευκρινίσει κάποιος υπεύθυνος από τα κυβερνητικά πρόσωπα — κι εμείς απευθυνόμαστε ως στον πιο αρμόδιο στον κ. Κουλουρμπή — πόσο μπορούν να μας ανησυχούν όλα αυτά.
Το ότι βέβαια σας είδαμε, κ.Υπουργέ, να βιάζεσθε να δώσετε ένα τέλος με την οπωσδήποτε χορήγηση της κάρτας δεν μας άφησε και πολλούς χωρίς υποψίες…
Από την άλλη είδαμε ότι την ορκωμοσία σας την κάνατε με το χέρι στο Ευαγγέλιο.
Δε μπορεί να κάνετε κάτι ενάντιά του .

Η ανησυχία μας ωστόσο είναι αν ο αριθμός 666 είναι μαγικός και κρύβει κάποια δύναμη, ώστε να μας επιβάλει ή να υποβάλει συναισθήματα αρνητικά για το Θεό, οπότε τότε κρύβει κάτι από τον Αντίχριστο!
Ο αριθμός αλλιώς μόνος τους χριστιανούς δεν πρέπει να μας φοβίζει, εκτός κι αν παράλληλα πιστοποιηθεί ότι έχει εμφανισθεί στη γη και ο άνθρωπος που έχει εξουσία πάνω σ΄αυτήν, και το όνομά του, αν προσθέσουμε τα ψηφία του, μας δίνει τον αριθμό 666.
Αυτός, μας λέει η Αποκάλυψη, θα έχει εγκαταστήσει ένα ολοκληρωτικό αντίθεο καθεστώς στη γη και θα υποχρεώσει τους κατοίκους της να τον προσκυνήσουν .
Και το όνομά του ή τον αριθμό που συνθέτουν τα ψηφία του ονόματός του θα υποχρεώσει τους κατοίκους της γης να τα χαράξουν στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπο.
Αυτός καθ΄εαυτός ο αριθμός γιατί να δημιουργεί άγχος και πανικό;
Προσωπικά δε βλέπω το λόγο.

Όσον αφορά τα τσιπ οι εμπνευστές τους πού αποβλέπουν;
Μ΄αυτά θα τηλεκατευθύνουν και θα ρυθμίζουν τη σκέψη μας; τα αισθήματά μας;
Γιατί κάποια τέτοια αντίληψη κυκλοφορεί.
Αληθεύει;

Παρακαλούμε γι΄αυτό τον κ. Υπουργό, πριν αποτελειώσει το πρόβλημα ”άρον άρον”, να μας εξηγήσει πρώτα τι απ΄όλα αυτά που φημολογούνται είναι αλήθεια.
Οφείλετε κ.Υπουργέ μια απάντηση, από την ώρα που απασχολεί μεγάλο μέρος του λαού σας.
Και μάλιστα αυτής της μερίδας του λαού που σας εκτίμησε βαθιά, γιατί είχατε το θάρρος και την παρρησία, με μετρημένους άλλους συναδέλφους σας κι ως μέλος μιας κυβέρνησης που δήλωνε με καμάρι ότι δεν χρειάζεται το Θεό, εσείς με τον όρκο σας να υποσχεθείτε στο όνομα του Θεού ότι θα πολιτευθείτε ανάλογα.

Θα περιμέναμε κάποια υπεύθυνη ενημέρωση.

( Και ίσως μας απασχολήσει κι άλλη φορά το όλο θέμα).

Ζιώγα Κατερίνα
Εκπαιδευτικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.