Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η συνεχόμενη εκτόξευση του Facebook -Πόσους νέους χρήστες έχει κάθε χρόνο (εικόνες)

1 Φεβρουαρίου, 2016 by Σταματίνα

rtr4c0uz

Στον ετήσιο απολογισμό του, το Facebook για ακόμα μια χρονιά παρουσίασε άνοδο στον αριθμό των χρηστών του, εκτοξεύοντας τους στο 1.6 δισεκατομμύρια.

Τα ποσοστά του είναι εντυπωσιακά. Το Facebook είναι μακράν το πιο δημοφιλές μέσο δικτύωσης και αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα κάθε χρόνο. Τελευταία απόδειξη αυτού, ο απολογισμός που έκανε για το έτος 2015, ο οποίος δημοσιεύτηκε στο Facebook μέσω του ιδιοκτήτη του, Mark Zuckerberg.

«Η κοινότητά μας έχει τώρα πάνω από 1.59 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Groups. Σχεδόν 1 δις χρησιμοποιούν WhatsApp. Πάνω από 19 εκατομμύρια άνθρωποι που πριν δεν είχαν πρόσβαση στο Internet, τώρα είναι συνδεδεμένοι μέσω του Internet.org» έγραψε ο ιδρυτής του Facebook μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.Η παρακάτω φωτογραφία συνόδευε τα λόγια του.

Πέραν όμως αυτής της φωτογραφίας, που αποδεικνύει πως χρόνο με τον χρόνο ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook αλλά και όλες τις δυνατότητες που προφέρει, υπάρχουν ακόμα τρία γραφήματα που δείχνουν ολοκάθαρα την σταθερά ανοδική πορεία του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης.

Οι ενεργοί χρήστες του Facebook σε διάρκεια ενός μήνα

Οι καθημερινά ενεργοί χρήστες του Facebook

Οι συνδέσεις στο Facebook μέσω κινητών σε διάρκεια ενός μήνα

 

iefimerida

This entry was posted on Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2016 at 17:09 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply