Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανοιξε η διαθήκη του Μπάουι: Πού αφήνει την περιουσία του, ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του

30 Ιανουαρίου, 2016 by Σταματίνα

bowie.30.1.708

Ο Ντέιβιντ Μπάουι ήθελε η τέφρα του να σκορπιστεί στο Μπαλί, σύμφωνα με το βουδιστικό τελετουργικό, ενώ αφήνει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα δύο του παιδιά και την χήρα του, την Ιμάν.

Αυτά αναφέρει η διαθήκη του, το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύφθηκε στο Μανχάταν. Στο 20σελιδο έγγραφο του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, αναφέρεται ότι η περιουσία του αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο τραγουδιστής άφησε το σπίτι στο Σόχο, όπου έμενε με την Ιμάν, σε εκείνη, όπως και τη μισή περιουσία του. Ο γιος του από προηγούμενο γάμο, Ντάνκαν Τζόουνς, παίρνει το 25%, ενώ το ίδιο ποσοστό θα πάρει και η κόρη του Αλεξάντρια, όπως και ένα εξοχικό του.

Ο Μπάουι άφησε ακόμη 2 εκατομμύρια δολάρια στην επί χρόνια προσωπική βοηθό του, Κορίν Σουάμπ, όπως και μετοχές που κατείχε από την εταιρεία Oppossum και ένα εκατομμύριο δολάρια στην Μαριόν Σκιν, την νταντά της κόρης του.

Ο θρύλος της μουσικής, που άφησε την τελευταία του πνοή στα 69 του, είχε ετοιμάσει την διαθήκη του από το 2004. Σε αυτή αναφέρει πως αν δεν είναι πρακτικά δυνατή η αποτέφρωσή του στο Μπαλί, τότε και πάλι να αποτεφρωθεί αλλού και η τέφρα του να σκορπιστεί εκεί.
Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του, το πρώτο μέρος της επιθυμίας του εκπληρώθηκε στις 12 Ιανουαρίου, στο Νιου Τζέρσι.

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, 2016 at 21:49 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply