Στον κινηματογράφο Γρεβενών
eoistrofh
Σε Πανελλήνια πρώτη μετάδοση, δείτε την ταινία “Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (THE REVENANT)” με τον μοναδικό ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ καθώς επίσης και την παιδική ταινία (με δύο προβολές) “Ο ΑΛΒΙΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ: ΣΚΙΟΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (ALVIN & THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP” στον Κινηματογράφο Γρεβενών.

Ο ΑΛΒΙΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ: ΣΚΙΟΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (YΠΟΤ)
ALVIN & THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP (ENG)

Ο ΑΛΒΙΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ: ΣΚΙΟΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (YΠΟΤ)Σκηνοθεσία: ΓΟΥΟΛΤ ΜΠΕΚΕΡ
Σενάριο: ΡΟΣ ΜΠΑΓΔΑΣΑΡΙΑΝ & ΤΖΑΝΙΣ ΚΑΡΜΑΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΑΣΤΙΝ ΛΟΝΓΚ, ΤΖΕΙΣΟΝ ΛΙ, ΜΑΘΙΟΥ ΓΚΡΕΪ ΓΚΑΜΠΛΕΡ, ΤΖΕΣΙ ΜΑΚΚΑΡΤΝΕΪ, ΤΟΝΙ ΧΕΪΛ
Διάρκεια: 92 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Εξαιτίας μιας σειράς παρεξηγήσεων, ο Άλβιν, ο Σάιμον και ο Θίοντορ είναι πεπεισμένοι πως ο Ντέιβ σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην νέα του κοπέλα, στη Νέα Υόρκη, και να τους παρατήσει. Έχουν μόλις τρεις μέρες μπροστά τους για να τον βρουν και να σταματήσουν την πρόταση γάμου, ώστε να κρατήσουν κοντά τους τον Ντέιβ και ταυτόχρονα να αποτρέψουν την προσθήκη ενός νέου απαίσιου αδελφού στην παρέα τους!
Δείτε το trailer:


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
THE REVENANT

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣκηνοθεσία: ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΙΝΙΑΡΙΤΟΥ
Σενάριο: ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΓΚ. ΙΝΙΑΡΙΤΟΥ & ΜΑΡΚ Λ. ΣΜΙΘ
Ηθοποιοί: ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ, ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΑΣ, ΟΥΙΛ ΠΟΥΛΤΕΡ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΝΤΟΝΑΛ ΓΚΛΙΣΟΝ
Διάρκεια: 156 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Σε μια αποστολή στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, ο θρυλικός εξερευνητής Χιου Γκλας (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από τα μέλη της ομάδας του, οι οποίοι τον θεωρούν νεκρό. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπομένει τις αφάνταστες δυσκολίες, καθώς και την προδοσία του έμπιστου ανθρώπου του, Τζον Φιτζέραλντ (Τομ Χάρντι). Με οδηγό του την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ο Γκλας πρέπει να αντέξει τον βαρύ χειμώνα σε μια ανελέητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.
TRIVIA
Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, «Η Επιστροφή» είναι μια καθηλωτική και έντονη κινηματογραφική εμπειρία που αποτυπώνει την επική περιπέτεια επιβίωσης ενός άντρα και την ασυνήθιστη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος…
Δείτε το trailer:


Μέρες και ώρες προβολής:

Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.