Ταυτοποιήθηκε 38χρονος ως δράστης, ο οποίος συνελήφθη και για κλοπή που διαπράχθηκε προχθές στην Κοζάνη  
astynomia, στυνομ
Την Τετάρτη (13-01-2016) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης εξιχνιάστηκε ληστεία που διαπράχθηκε στην Κοζάνη την 07-01-2016, σε βάροςμιας  41χρονης.

Συγκεκριμένα, ύστερα από ενδελεχή αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 07-01-2016 38χρονος ημεδαπός ενεργώντας από κοινού με ένα ακόμη άγνωστο άτομο, προσποιούμενοι υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α.Κ εισήλθαν σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 41χρονης και αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, την ανάγκασαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων εφτακοσίων πενήντα ευρώ (4.750€).

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος προχθές (13-01-2016) το πρωί, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης γιατί όπως προέκυψε σε έλεγχο που του έγινε, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, για κλοπή, ενώ από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ακόμη ότι ο συλληφθείς την 13-01-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (οβελιστήριο) ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε μεταξύ άλλων το χρηματικό ποσό των χιλίων διακοσίων πενήντα ευρώ (1.250€) και ένα χρηματοκιβώτιο.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ αναζητείται ο συνεργός του με τον οποίο διέπραξε τη ληστεία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.