Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σε πανελλαδική αποχή από σήμερα οι δικηγόροι

12 Ιανουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

δικαστηριο
Σε τριήμερη αποχή προχωρούν από σήμερα οι δικηγόροι, μετά από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόταση της κυβέρνησης γα το ασφαλιστικό.

Την Πέμπτη θα συγκληθεί εκ νέου η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Προκειμένου να επανεξεταστεί η στάση της.

Στις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας οργανώνεται πανδικηγορικό-πανεπιστημονικό συλλαλητήριο έξω από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στην οδό Ακαδημίας, και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα.

Παράλληλα, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, δημοσιογράφοι, συνταξιούχοι αποφάσισαν να διαδηλώσουν το ερχόμενο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στην Ομόνοια με αίτημα την απόσυρση της πρότασης του υπουργείου Εργασίας και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου.

This entry was posted on Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2016 at 10:41 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply