Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης από το Βελβενδό

Ιανουάριος 12th, 2016 by Χρήστος Μίμης

βελβεντοσ 2Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης γυναίκας από το Βελβενδό Κοζάνης, η οποία εξαφανίστηκε το Σάββατο το βράδυ χωρίς να αφήσει ίχνος.

Η αστυνομία σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες αλλά και την συνδρομή της ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή με τέσσερις δύτες και έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, χτενίζουν την περιοχή του Βελβενδού τόσο κοντά στην λίμνη Πολυφύτου όσο και στον ορεινό όγκο των Πιερίων.

Μέχρις στιγμής δεν έχει ενεργοποιηθεί το SILVER ALERT, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο κ. Χρήστος Αγοράτσιος από Ελληνική Διασωστική Ομάδας Κοζάνης, γίνονται με κάθε λεπτομέρεια σε όλη την περιοχή με την αποφασιστική συνδρομή και των κατοίκων του Βελβενδού.

ΕΡΤ Κοζάνης

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 12th, 2016 at 13:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply