Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βερόπουλος: Η ελληνική επιχειρηματικότητα έχει ψυχή

12 Ιανουαρίου, 2016 by Σταματίνα

veropoulos4Την αναγέννηση ενός εκ των μακροβιότερων ελληνικών επιχειρήσεων σημαίνει η συμφωνία της Βερόπουλος με την ΜΕΤΡΟ

Η συμφωνία της Βερόπουλος με την ΜΕΤΡΟ της οικογένειας Παντελιάδη δεν σημαίνει το τέλος ενός από τα μακροβιότερα ελληνικά brand αλλά το ακριβώς αντίθετο.

Είναι μια συμφωνία που διασφαλίζει με τον πλέον βιώσιμο τρόπο το μέλλον μιας ιστορικής επωνυμίας της ελληνικού εμπορίου, με πλούσιο παρελθόν που εδώ και περίπου 2 αιώνες μας αποδεικνύει με όλους τους τρόπους ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα έχει ψυχή.


Η ιστορία του Βερόπουλου ξεκίνησε τον 19ο αιώνα από τον Παναγιώτη Βερόπουλο. Μια ιστορία με ουκ ολίγες δυσκολίες και εμπόδια: Μικρασιατική καταστροφή και εκκίνηση από το μηδέν, Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος και ξανά χτίσιμο από το μηδέν.

Παρά όμως τις δυσκολίες, ο Βερόπουλος άντεξε στο χρόνο μέσα από το πείσμα της οικογένειας, το μεράκι το πάθος και την αγάπη για τη δουλειά τους.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα. Η οικογένεια Βερόπουλου προσαρμόστηκε στις δύσκολες συνθήκες των καιρών αφήνοντας πίσω τα εμπόδια και παλεύοντας τις δυσκολίες που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε. Με μια συμφωνία που προστατεύει τις 4500 θέσεις εργασίας των ανθρώπων της και που υπόσχεται μία νέα πορεία με τη δημιουργία ενός ισχυρού ελληνικού πόλου στην αγορά των supermarket.

Άλλωστε η συμφωνία δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Βερόπουλο να επικεντρωθεί με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση στις βαλκανικές δραστηριότητές του σε Σερβία και Σκόπια όπου έχει σημαντική δραστηριότητα με 16 καταστήματα.

Τελικά με μεράκι και η οικογένεια Βερόπουλου φαίνεται ότι, για  μια ακόμη φορά, τα κατάφερε.

news247

This entry was posted on Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2016 at 18:33 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply