Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αδιάβροχο και χωρίς υποδοχή ακουστικών το iPhone7; -Οι φήμες για το νέο μοντέλο της Apple

Ιανουάριος 12th, 2016 by Σταματίνα

iphone7-fimes-708

Οι φήμες για το iPhone7 είναι πολλές και είτε αληθεύουν είτε όχι, έχουν ήδη ξετρελάνει τους φανς της εταιρείας.

Το Fast Comany δημοσίευσε μια έκθεση, η οποία βασίζεται σε πηγή, που «έχει γνώση των σχεδίων της Apple», η οποία αναφέρει πως δεν θα υπάρχει πια υποδοχή ακουστικών αλλά και πως το νέο μοντέλο θα είναι αδιάβροχο.


Οι πληροφορίες θέλουν την Apple να καταργεί την 3,5 χιλιοστών υποδοχή, ώστε να μειώσει το πάχος του iPhone. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει ακουστικά θα πρέπει να σκεφτεί το Lightning connector ή Bluetooth.

Η δεύτερη φήμη, που κυκλοφορεί είναι πως το νέο iPhone θα είναι αδιάβροχο, μιας και το iPhone 6s έχει περισσότερα χαρακτηριστικά προστασίας σε σύγκριση με τους προκατόχους τους, χωρίς ωστόσο, η Apple να φημίζεται για κάτι τέτοιο.

Τον Δεκέμβριο, οι The Commercial Times τόνιζαν πως η Apple σκέφτεται να κάνει την συσκευή της πιο αδιάβροχη.

Το iPhone 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2016, με τους λάτρεις του να περιμένουν τις επόμενες διαρροές.

iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 12th, 2016 at 16:55 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply