Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κόντρα Μπουτάρη με τον… καστανά

18 Δεκεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

newego_LARGE_t_1101_54612291_type12713Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Μπουτάρη και του καστανά που συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο την περασμένη Παρασκευή, επειδή δεν είχε άδεια.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τον 62χρονος θεατρίνο και καθέξιν παράνομο, λέγοντας: «Του ζήτησαν την άδεια, δεν την έδωσε, λιποθύμησε από την ταραχή του, δεν ξέρω εγώ τι, από το θέατρο, γιατί είναι και καλός ηθοποιός, κανονικά έπρεπε να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος».
Παράλληλα, ο κ. Μπουτάρης υπερασπίστηκε τους αστυνομικούς παρότι η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή από τουλάχιστον δέκα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Η αστυνομία όχι μόνο δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για ό,τι συνέβη, έκανε τη δουλειά της, δηλαδή η δουλειά της αστυνομίας είναι να ελέγχει, σε βλέπει να πουλάς κάτι στον δρόμο, σου λέει δώσε μου την άδειά σου, τι να σου πει δηλαδή τι κάνει η μάνα σου;», είπε.Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» o καστανάς, Γιώργος Δήμου, πέρασε στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει άδεια επειδή από το 2011 που έληξε, κάθε χρόνο κάνει αίτηση ανανέωσης αλλά ο δήμος την απορρίπτει.

«Το ποιος είναι θέατρο, τα βλέπετε 2012, υπογραφή Μπουτάρη, ψεύτης, 2013 ψεύτης, 2014 ψεύτης, 2015 ψεύτης, πέντε χρόνια, και αν χρωστάω εγώ αυτά τα 70.00 στο ΤΕΒΕ υπεύθυνος είναι ο Μπουτάρης», δήλωσε επιδεικνύοντας τα σχετικά έγγραφα.

Κατηγόρησε μάλιστα τον Γιάννη Μπουτάρη ότι ο δήμος δίνει άδειες μόνο σε συγκεκριμένους μικροπωλητές, με αποτέλεσμα πολλοί να δουλεύουν παράνομα για το μεροκάματο. «Να κοιτάξει να μην ξαναδώσει άλλη φορά άδειες στα ίδια άτομα τόσα χρόνια εδώ στην πλατεία Αριστοτέλους», σημείωσε.

ethnos

This entry was posted on Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, 2015 at 19:42 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply