Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Big Battle, στο Δάσος των Ξωτικών! (εικόνες + video)

14 Δεκεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

1 (3)Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Big Battle, στο Δάσος των Ξωτικών!

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι, τα Μελομακάρονα και οι Κουραμπιέδες, με τη βοήθεια των παιδιών, έδωσαν μεγάλη μάχη με πολλά παιχνίδια – με ζάχαρη & άχνη – μουτζουρώματα, μουσική, φασαρία και πολλή Δράση!!!

Η μάχη θα μείνει αξέχαστη σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και στους γονείς τους , που δεν έχασαν την ευκαιρία για να λερωθούν, να χορέψουν και να περάσουν καλά, σαν μικρά παιδιά!!!

Όλοι περιμένουμε με λαχτάρα είναι το  Big Battle 2 – Ελαφάκια εναντίων Ταράνδων, (24/ 12/ 2015) που θα έχει ακόμα περισσότερη Διασκέδαση και Φασαρία ….  με εκατοντάδες κουδουνάκια, κόρνες και σφυρίχτρες!!!…
2 (2)

Ενώ, το Big Battle 3 – Ξωτικά εναντίων Καλικατζάρων, (6/ 1/ 2016) με τα εκατοντάδες πολύχρωμα μπαλόνια και τις εκπλήξεις … θα κλείσει την εορταστική περίοδο.

3 (2)

Καθημερινά και εκτός του ειδικού προγράμματος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν και να διασκεδάσουν με τις παρακάτω δραστηριότητες (18:00 – 20:30):

  • Να ακούσουν τις Αφηγήσεις των Παραμυθιών
  • Να γράψουν το Γράμμα στον Άη Βασίλη
  • Να γράψουν Ευχές στο Δέντρο των Ευχών
  • Να Ζωγραφίσουν ένα Όνειρό τους για τη χρονιά που έρχεται
  • Να δημιουργήσουν τις δικές τους Κατασκευές

 

This entry was posted on Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, 2015 at 20:11 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply