Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών: Φέτος στις γιορτές χαρίστε μέλι…

14 Δεκεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΜΕΛΙΛίγες μέρες μας χωρίζουν από τη νέα χρονιά. Μέρες γιορτινές, γεμάτες χαρά και πλούσια εδέσματα.

Το μέλι, ένα φυσικό προϊόν, θα αποτελέσει κύριο συστατικό πολλών εξ αυτών. Στα Γρεβενά παράγεται εξαιρετικής ποιότητας μέλι, το οποίο μπορούμε να αναζητήσουμε αυτές τις μέρες από τους παραγωγούς.

Όλοι μας μπορούμε:

Να στηρίξουμε τους ντόπιους μελισσοκόμους αγοράζοντας Γρεβενιώτικο Μέλι, αυτό το διατροφικό προϊόν που απλόχερα μας προσφέρει η μέλισσα.

Να ενημερωθούμε από τους μελισσοκόμους του νομού για το ιδιαίτερα γευστικό μέλι μας που κατέχει σημαντική θέση στην εγχωρία αγορά λόγω της ποικίλης χλωρίδας του τόπου μας.

Να εμπιστευτούμε τους Γρεβενιώτες μελισσοκόμους που μας προμηθεύουν φυσικό μέλι που παράγουν με κόπο και μεράκι αναζητώντας και τα υπόλοιπα παράγωγα της μέλισσας όπως η πρόπολη, η γύρη και ο βασιλικός πολτός.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό πολλοί πλανόδιοι κυκλοφορούν στην πόλη των Γρεβενών διοχετεύοντας στην αγορά «μέλι χύμα» αμφιβόλου ποιότητος σε συσκευασία των 3κιλων χωρίς επώνυμη ετικέτα. Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή πώλησης, το καθιστά ύποπτο ως προς την ποιότητα του.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών εφιστά την προσοχή στην αγορά τέτοιων υποκατάστατων μελιού και συστήνει να αποφεύγουν οι πολίτες την αγορά «μελιού» από πλανόδιους που παριστάνουν τους μελισσοκόμους και να προχωρά στην καταγγελία τους.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών προτείνει:

……Φέτος στις γιορτές ας κάνουμε τη διάφορα….

«Κάνουμε δώρο ένα κιλό μέλι στους φίλους μας και τους συγγενείς μας»


   Με εκτίμηση

Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών
Ο πρόεδρος
            Ντούνας Κωνσταντίνος

This entry was posted on Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, 2015 at 23:03 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply