Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα 5 διατροφικά μυστικά των μοντέλων της Victoria’ s Secret

13 Δεκεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

victorias-secret-montela-diatrofi-708

Αν πιστεύετε πως τα μοντέλα της Victoria’ s Secret είναι καλλίγραμμα χωρίς θυσίες, επειδή έχουν τα σούπερ γονίδια, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Η αλήθεια είναι πως μοχθούν στο γυμναστήριο και προσέχουν τη διατροφή τους.

Αυτή είναι, όμως, η δουλειά τους. Τα μοντέλα και μάλιστα αυτά των εσωρούχων οφείλουν να έχουν αψεγάδιαστα σώματα, καθώς κρίνονται βάσει της εμφάνισής τους.

Η Βανέσα Πάκερ, συνιδιοκτήτρια του ModelFit, βρίσκεται πίσω από τη διατροφή των μοντέλων και μοιράζεται τα μυστικά διατροφής τους.

Αν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά, αυτά είναι τα 5 τιπς που θα σας βοηθήσουν:

Τρώνε βρώμη για πρωινό


Η συμβουλή της προς τα μοντέλα είναι να προτιμούν το συγκεκριμένο πρωινό για γεμίσουν με υδατάνθρακες, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ασκήσεις και στις όποιες δραστηριότητες.

Πίνουν πράσινο χυμό μετά την πρωινή προπόνηση

Αυτό που συνιστά είναι η κατανάλωση ενός χυμού από χόρτα, καθώς είναι πιο εύκολο από μία σαλάτα. Με αυτό τον τρόπο ενυδατώνονται και συμπληρώνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Αποφεύγουν τη ζάχαρη

«Για τα μοντέλα δεν υπάρχει χώρος για γλυκά», τονίζει η Πάρκερ.

Μαγειρεύουν το φαγητό τους – Δεν βασίζονται στο junk food

Η επιλογή γρήγορου-πρόχειρου φαγητού αυξάνει τον κίνδυνο κατανάλωσης ανούσιων συστατικών, που μπορεί να καταστρέψει τη λάμψη των μοντέλων. Μαγειρεύοντας το φαγητό, βλέπουν τα συστατικά που έχει μέσα, κάνοντας πιο υγιεινές επιλογές.

Δεν αποφεύγουν τα «κακά» τρόφιμα

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποκλείουν μια ολόκληρη ομάδα τροφίμων, όπως οι υδατάνθρακες. Αυτό που έχει σημασία στη διατροφή των μοντέλων είναι ισορροπία. Αυτό που μαθαίνουν είναι να ακούν το σώμα τους, σχετικά με το τι θέλει να είναι σε μικρότερη ποσότητα, αλλά και τις ανάγκες π.χ για ένα γλυκό.

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, 2015 at 23:02 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply