ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των 6 εκ των διοικητών δημοσίων νοσοκομείων που παύθηκαν από τα καθήκοντά τους μετά την αξιολόγηση από το υπουργείο Υγείας.

Τα ονόματά τους δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ.

Η αιτία της απομάκρυνσης των διοικητών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, είναι πως το συνολικό τους έργο και η δυνατότητα διαχείρισης κρίσεων σε συνδυασμό με τη διασφάλιση της εργασιακής ειρήνης στα νοσοκομεία που διοικούν, δεν θα βοηθούσε στην προσπάθεια που καταβάλλει το υπουργείο για σταθεροποίηση του συστήματος και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.

Να σημειωθεί πως ήδη έχει συσταθεί αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης, η οποία αναζητά αρμόδιους για την κάλυψη των θέσεων των επισήμως 6 διοικητών που θα απέχουν από τα καθήκοντά τους.

Τα τυπικά προσόντα της προκήρυξης θα είναι ακριβώς τα ίδια με τις ανάλογες προκηρύξεις του παρελθόντος, ενώ παράλληλα  θα συνεκτιμηθούν για πρώτη φορά κάποια επιπλέον προσόντα όπως: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σχετικός με τη διοίκηση, οικονομικά και πληροφορική της υγείας ή άλλος συναφής τίτλος στη διοίκηση και στα οικονομικά.

Tο ΦΕΚ με την απομάκρυνση των έξι πρώτων διοικητών νοσοκομείων:




iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.