Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα… προβλήματα του «πρώτου κόσμου»: Πρώτο στη λίστα το facebook

11 Δεκεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

enhanced-buzz-28711-1367174903-14

Τα προβλήματα στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες είναι παραπάνω από εμφανή. Την ίδια στιγμή όμως, οι χώρες του «πρώτου κόσμου» δεν αποτελούν επίγειο παράδεισο.

Φυσικά δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση ανάμεσα στις συνθήκες ζωής των Ευρωπαϊκών χωρών, ή των Η.Π.Α, με τις αντίστοιχες των χωρών της Αφρικής, για παράδειγμα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανεπτυγμένες χώρες δεν μπορούν να μπουν στην ίδια κλίμακα με αυτά των υποανάπτυκτων. Στο διαδίκτυο άλλωστε, υπάρχει ολόκληρη σειρά από χιουμοριστικές εικόνες με θέμα «First World Problems».


Ο Πολωνός καλλιτέχνης Sebastian Pytka αποφάσισε να παρουσιάσει μια σειρά από εικόνες με τα προβλήματα του πρώτου κόσμου, προβάλλοντας έτσι την άσχημη πλευρά του. Η απειλή της τρομοκρατίας, τα διαζύγια, οι δύσκολες αποφάσεις απασχολούν τον καλλιτέχνη. Πρώτο από όλα όμως, ξεχωρίζει το… Facebook.

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, 2015 at 23:11 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply