Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού 

8 Δεκεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

μελι 1Στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού που διοργανώθηκε στις 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον  Πειραιά  ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών πραγματοποίησε επίσκεψη σε συνεργασία με την Π.Ε. Γρεβενών.

Το Φεστιβάλ Μελιού διοργανώνεται κάθε χρόνο και έχει στόχο την προώθηση και προβολή του ελληνικού μελιού. Αποτελεί το σημαντικότερο μελισσοκομικό γεγονός της χρονιάς στο οποίο συμμετέχει μεγάλος  αριθμός  επιχειρήσεων από  όλο το φάσμα της μελισσοκομίας και των εφαρμογών της.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε  και το 5ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο  όπου παρουσιάστηκαν τα προβλήματα και οι εξελίξεις στον τομέα του μελιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κοινή διαπίστωση των στελεχών που συμμετείχαν τόσο από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο όσο και από την Π.Ε. Γρεβενών είναι το γεγονός ότι κομβικό σημείο στην προώθηση του Γρεβενιώτικου μελιού   αποτελεί η ενημέρωση των καταναλωτών  καθώς και η σωστή  προβολή του.

Στην κατεύθυνση αυτή το επόμενο διάστημα ο Μελισσοκομικός Σύλλογος σε συνεργασία με την  Π.Ε. Γρεβενών θα αναλάβει πρωτοβουλίες με απώτερο σκοπό το μέλι των Γρεβενών να αποκτήσει την δική του θέση στην αγορά.

This entry was posted on Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου, 2015 at 21:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply