ΥΓΕΙΑ - ΠΙΕΣΗΗ Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο Πανκοζανίτικο συλλαλητήριο για την υγεία την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη οι υπηρεσίες της Έδρας θα κλείσουν από τις 10 πμ. μέχρι και το τέλος του ωραρίου. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης, σύμφωνα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Πλακεντά.

ΚΑΙ Η ΑΝΚΟ…
Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις των Φορέων για βελτίωση λειτουργίας των υποδομών υγείας και συμμετέχει ενεργά στο πανκοζανίτικο συλλαλητήριο του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, των εργοδοτών και των εργαζομένων, της κοινωνίας συνολικά, που θα γίνει την Τετάρτη 09/12/2015 και ώρα 11:00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

Η στελέχωση με το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό και ο εξοπλισμός των νοσοκομείων της χώρας και της περιοχής μας, για απρόσκοπτη και αποδοτική λειτουργία, αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας και δικαίωμα των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.