Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα μυστικά για τέλειες φωτογραφίες – Πώς να δείχνετε πιο αδύνατοι

29 Νοεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

teleia-fwtografia-tips-708Οσοι ασχολούνται με τα social media και «ανεβάζουν» φωτογραφίες προσπαθούν να ποστάρουν την καλύτερη για πάρουν όσα περισσότερα likes μπορούν.

Για να βγάλουν, όμως, τη μία και μοναδική που θα «ανεβάσουν», τραβούν δεκάδες λήψεις.

Αυτό που θέλουν οι περισσότεροι είναι να δείχνουν αδύνατοι, να μην έχουν προγούλι, να μην φαίνεται η κολίτσα ή περιφέρεια.

Η beauty blogger Μαριάνα Χιούιτ μοιράζετε τα μυστικά για το πως να βγαίνετε πιο αδύνατοι στις φωτογραφίες.

Χαμογελάστε με τα μάτια

Οι πρώτες συμβουλές για τέλειες selfies είναι να «ξεκολλήσετε» το πρόσωπο από τον λαιμό σας και να χαμογελάσετε με τα μάτια. Οταν χαμογελάμε δείχνοντας τα δόντια μας, το πρόσωπο μας δείχνει πιο γεμάτο. Με το να κάνετε ένα ελαφρύ μειδίαμα, δίνετε την ψευδαίσθηση πως ορίζεται το πρόσωπο σας, ενώ ανεβάζετε και τα ζυγωματικά σας.

Παίξτε με τις γωνίες, για να φαίνεστε ψηλότερη

Για να κάνετε το σώμα σας να δείχνει πιο λεπτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ψεύτικη εικόνα ανάλογα με τη γωνία λήψης. Αν είστε μικροκαμωμένη, τραβήξτε φωτογραφία από μια χαμηλότερη γωνία.

Βρείτε την πιο κολακευτική πόζα για τα ρούχα σας

Αν ένα ρούχο δεν είναι τόσο κολακευτικό για εσάς, π.χ είναι πιο χαλαρό, καθίστε για να του δώσετε σχήμα.

Δοκιμάστε να σας φωτογραφίσουν, ενώ περπατάτε

Ενα ακόμη μυστικό για να φαίνεστε πιο αδύνατοι είναι να περπατήσετε. Ετσι θα δημιουργήσετε γωνίες στο σώμα σας, γυρίζοντας στο πλάι.

Παίξτε με τα χέρια σας

Καλό θα ήταν να μην κρεμάτε τα χέρια σας στο πλάι. Είτε ορίστε τη μέση σας ακουμπώντας τα πάνω σε αυτή, σαν μοντέλο, ή κάντε πως παίζετε με τα μαλλιά σας.


Τα φίλτρα αυτά τα μαγικά

Αν όλα αποτύχουν ήρθε η ώρα να βάλετε εμπρός τα μεγάλα μέσα. Χρησιμοποιήστε φίλτρα αλλά με μέτρο. Μην το παρακάνετε, διότι δεν θέλετε να δείχνετε επεξεργασμένη.

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2015 at 16:55 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply