Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνέντευξη «εφ όλης της ύλης» του Βαγγέλη Σημανδράκου στον Star-fm 933… ( audio)

25 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

symandrakow - ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣΓια όλα πολλά  θέματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Σημανδράκος, την Τετάρτη (25-11), σε μία συνέντευξη «εφ όλης της ύλης», μιλώντας στον Star-fm 933.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών στους αρμόδιους φορείς για το μέλλον των Αστυνομικών Υπηρεσιών στα Γρεβενά.

Ακόμη έγινε αναφορά στους καλλιεργητές λεβάντας αλλά και στους Βιοκαλλιεργητές, η «ΠΕ Γρεβενών είναι έτοιμη για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων ενόψει του Χειμώνα» , «υπάρχει ωριμότητα για το έργο της Ύδρευσης στα Γρεβενά αλλά και σε 40 ακόμη χωριά των Γρεβενών», μίλησε για την παρέμβαση στον δρόμο Φιλιππαίων – Σαμαρίνας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στον «ορεινό όγκο» των Γρεβενών…

Ακούστε όλη την συνέντευξη:


This entry was posted on Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2015 at 14:26 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply