Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών: “Η κυβέρνηση ξεσπιτώνει τον κόσμο με συνοπτικές διαδικασίες” …

25 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΠΑΣΟΚ
Δύο μήνες έχουν περάσει από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κινδυνεύει να απολέσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Κάθε ημέρα που περνάει αποδεικνύεται ότι η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε καταστροφική για τη χώρα και η αντιμνημονιακή ρητορική τους διαψεύστηκε οικτρά από τη στιγμή που ανήλθαν στην εξουσία.

Την κυβέρνηση χαρακτηρίζουν ο αυταρχισμός, οι παρεμβάσεις της σε ζητήματα που αφορούν τη δικαιοσύνη (υπόθεση Πανούση) καθώς και η προσπάθεια εδραίωσης στην εξουσία μιας κλειστής παρέας ανθρώπων. Καμία αναπτυξιακή πολιτική ή σημαντική μεταρρύθμιση δεν έχει να επιδείξει. Αντίθετα, στην καθημερινή της ατζέντα βρίσκονται νέοι φόροι και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Ακόμη, η εξωτερική πολιτική της (προσφυγικό, ελληνοτουρκικές σχέσεις) είναι επικίνδυνη για τη χώρα.

Το μεγαλύτερο κοινωνικό της έγκλημα, όμως, είναι πως ξεσπιτώνει τον κόσμο με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι η πρώτη κυβέρνηση και ο πρώτος πρωθυπουργός που απελευθέρωσε τους μαζικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Από εδώ και στο εξής, κάθε πλειστηριασμός που θα επιβληθεί από τις τράπεζες σ’ έναν Γρεβενιώτη ή μια Γρεβενιώτισσα θα έχει τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και την υπογραφή του τοπικού βουλευτή.

Κλείνοντας, στο φιάσκο για την εκλογή νέας ηγεσίας στην αξιωματική αντιπολίτευση ταιριάζει –παραφρασμένη – η περίφημη ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου, του Γέρου της Δημοκρατίας:
«Η Νέα Δημοκρατία έγινε η χλεύη των αντιπάλων».

Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Ο Γραμματέας
Πρίντζας Δημήτρης

This entry was posted on Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2015 at 15:13 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply