γαλλιαΤους φόβους των αρχών, για την ύπαρξη και δεύτερου δράστη του μακελειού στο Παρίσι ο οποίος παραμένει ελεύθερος, επιβεβαίωσε ένα βίντεο.

Πηγές από την αστυνομία δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι υπάρχει βίντεο το οποίο πιστοποιεί την ύπαρξη ένατου δράστη στις πολύνεκρες επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες προκύπτει ότι αυτός επέβαινε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τις επιθέσεις σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια στο Παρίσι.

«Τρεις άνδρες επέβαιναν στο αυτοκίνητο μάρκας Seat, χρώματος μαύρο, που χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις στα μπαρ και τα εστιατόρια», δήλωσε δικαστική πηγή. Οι άλλοι δύο επιβάτες του συγκεκριμένου οχήματος ήταν ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος καταζητείται, και ο αδερφός του Μπραχί, που ανατινάχθηκε κατά τις επιθέσεις.

Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η γαλλική αστυνομία σταμάτησε τρεις φορές τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ενώ αυτό επέστρεφε στις Βρυξέλλες το πρωί μετά από τις επιθέσεις, αλλά τον άφησαν να συνεχίσει το ταξίδι του! Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος φίλου του καταζητούμενου ο οποίος κατηγορείται ως συνεργός. Αυτός παραδέχθηκε ότι μετέφερε οδικώς τον Αμπντεσλάμ από το Παρίσι στις Βρυξέλλες και ότι οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν τρεις φορές, αποτυγχάνοντας όμως να καταλάβουν ποιοι ήταν και να τους συλλάβουν.

Ο 26χρονος θεωρείται πως βρίσκεται ακόμη στις Βρυξέλλες και η παρουσία του εκεί προκαλεί τέτοιο φόβο, που αποφασίστηκε να αναβληθεί το φιλικό μεταξύ Βελγίου και Ισπανίας. Τα στοιχεία του ατόμου που θεωρείται ως ο ένατος δράστης δεν έχουν γίνει γνωστά.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.