ImageHandlerΜία διαφορετική μάσκα ομορφιάς προσώπου προτείνει μία fashion μπλόγκερ, πρώην μοντέλο και ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών. Ο λόγος για την

Τρέισι Κις η οποία υποστηρίζει ότι καθημερινά βάζει στο πρόσωπό της το σπέρμα ενός φίλου της, το οποίο, όπως η ίδια επισημαίνει, της χαρίζει λάμψη και υγεία.    
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”, η Τρέισι εξηγεί σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube τον τρόπο με τον οποίο το χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της. Η 28χρονη ξεκαθάρισε επίσης πως δεν εμπλέκεται στη συλλογή του σπέρματος αλλά το παίρνει καθημερινά σ’ ένα πλαστικό κυπελλάκι από ένα φίλο της.

«Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν με την σκέψη ότι θα βάλουν σπέρμα στο πρόσωπό τους, αλλά είναι κάτι φυσικό και υγιεινό». Όπως η ίδια επισημαίνει, η μυρωδιά του προϊόντος δεν την ενοχλεί. «Ο άνδρας όμως πρέπει να τρέφεται υγιεινά για να έχει μια πιο ευχάριστη μυρωδιά το σπέρμα του», λέει η Τρέισι.

Εξηγώντας τη διαδικασία στο YouTube, η Τρέισι υποστηρίζει ότι πρώτα το απλώνει στο πρόσωπο και το αφήνει 20 λεπτά για να δράσει. Στη συνέχεια ξεβγάζει το πρόσωπό της με ζεστό νερό. Με τη μέθοδο αυτή, όπως επισημαίνει, το πρόσωπό της αποκτά λάμψη. Η Τρέισι που έχει πρόβλημα ακμής, υποστηρίζει πως το σπέρμα του φίλου της καταπραΰνει την επιδερμίδα της…

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.