8c879c49676013e66ac51bc07e7369cd_XL.jpg,qt=1447430512.pagespeed.ce.xcGZTplx8O

Ο σουπερστάρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιανό Ρονάλντο, φαίνεται πως είναι λάτρης των ταξιδιών καθώς αγόρασε ένα ιδιωτικό τζετ πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 30χρονος φέρεται να έχει πληρώσει 19 εκατομμύρια ευρώ σε ένα ολοκαίνουριο και φανταχτερό Gulfstream G200 business jet, το οποίο θα τον βοηθάει στο να “πετιέται” ανά τον κόσμο για να εκπληρώνει τις επικίνδυνες αποστολές του marketing που αναλαμβάνει.

Εκτός των γηπέδων, ο Ρονάλντο έχει γίνει πολύ δημοφιλής σε ό,τι αφορά στις δημόσιες σχέσεις του. Μετά το αυτοβιογραφικό φιλμ που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, ο Ρονάλντο επικεντρώνεται και στην προσωπική του μάρκα παπουτσιών CR7.

Η πορτογαλική ταμπλόιντ Correio da Manha, αναφέρει πως ο Ρονάλντο αγόρασε το υπερπολυτελές τζετ με δύο μηχανές και πως θα το γεμίσει με έξτρας.

Το αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει οκτώ με 10 επιβάτες, ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Έχει ξεχωριστές τουαλέτες για το πλήρωμα και τους επιβάτες, ντουλάπες για ρούχα, πρόσβαση στο διαδίκτυο, φαξ, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρικό φούρνο, ψυγείο για ποτά και συστήματα διασκέδασης.

 

Ο ίδιος απολαμβάνει πολύ αυτές τις μετακινήσεις από ό,τι φαίνεται, κι έτσι επένδυσε σε ένα τέτοιο υπερπολυτελές αντικείμενο.

newmoney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.