Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απίστευτο βίντεο: Σκάλα επιβίβασης παρασύρεται από τον αέρα και πέφτει πάνω σε αεροπλάνο

13 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΤο βίντεο που έχει καταγραφεί από επιβάτη που περιμένει την πτήση του μέσα στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, δείχνει μία βαριά ατμόσφαιρα έξω,

με τον αέρα να φυσά πολύ δυνατά. Ξαφνικά μέσα στο πλάνο μπαίνει μία… σκάλα επιβίβασης η οποία παρασυρμένη από τον δυνατό αέρα ορμά ακάθεκτη εναντίον ενός από τα σταθμευμένα αεροπλάνα.

Στην… σκαλομαχία προσπάθησε να επέμβει ένας υπάλληλος από το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου, χωρίς προφανώς τύχη, καθώς το βάρος της σκάλας και η δύναμη του αέρα δεν του επέτρεψε να κάνει κάτι επωφελές.

Αντί αυτού, άφησε την σκάλα να συνεχίσει την τρελή της πορεία και να σταματήσει με δύναμη πάνω στο φτερό ενός σταθμευμένου αεροπλάνου. Στο οποίο μάλιστα προκάλεσε σοβαρές βλάβες καθώς το χτύπησε στο πίσω μέρος τους και το υποχρέωσε να καθηλωθεί στο έδαφος.

Πέρα από την ζημιά στο αεροπλάνο δεν αναφέρθηκαν άλλοι τραυματισμοί, ενώ η υπηρεσία του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι το ξαφνικό μπουρίνι διασκόρπισε σε μεγάλα τμήματα της πίστας πολλά μικρά τροχήλατα οχήματα, τα οποία χρειάστηκε αρκετή ώρα να μαζέψουν και να ξαναδώσουν το αεροδρόμιο σε κανονική κυκλοφορία.

πρώτο θέμα

This entry was posted on Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, 2015 at 22:12 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply