Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πέθανε ο πιο ψηλός άνθρωπος στον κόσμο στα 26 του – Είχε ύψος 2.60μ. και πολλά προβλήματα υγείας (εικόνες + video)

12 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΣΑΟΣΡΙΣτα 26 του έβλεπε τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 60 εκατοστά και έτσι πήρε τον τίτλο του πιο ψηλού άνδρα στον κόσμο. Ο Πορντσάι Σαόσρι όμως από την Ταϊλάνδη μαζί με τα πολλά εκατοστά είχε και μεγάλα προβλήματα υγείας και τελικά έφυγε από την ζωή.

Ο 26χρονος νοσηλευόταν συχνά στην κλινική του χωριού του ενώ η οικογένειά του είχε απευθύνει πρόσφατα έκκληση στη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει με τα έξοδα νοσηλείας του.

«Θα ήθελα να έχω ένα κρεβάτι με κουμπιά όπως αυτά που έχουν στα νοσοκομεία και χρήματα για να ξεπληρώσω τα χρέη της μητέρας μου που με φροντίζει», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Σαόσρι, του οποίου η κατάσταση είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες καθώς είχε υψηλή υπέρταση από τον πολύ μεγάλο ρυθμό που έπαιρνε ύψος.

Ο άτυχος άνδρας που είχε ύψος 2,6 μέτρα δεν είχε διεκδικήσει ποτέ τον επίσημο τίτλο του ψηλότερου άνδρα, ο οποίος ανήκει στον Τούρκο Σουλτάν Κοσέν που είναι κοντύτερος κατά 7,5 εκατοστά.

iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, 2015 at 22:38 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply