Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κατασκευή ταρτάν στο ΔΑΚ Γρεβενών (εικόνες)

12 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

tartan 2Με σύμμαχο τον καιρό και μετά από έντονες πιέσεις που άσκησε η Δημοτική Αρχή προς την κατασκευαστική εταιρεία , συνεχίζονται οι εργασίες τελικής τοποθέτησης του Ταρτάν.

Η Δημοτική Αρχή εξασφαλίζοντας από την αρχή της χρονιάς το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ περίπου για την ολοκλήρωση του έργου, έδωσε χαρακτηριστικά τελεσίγραφο προς την κατασκευαστική εταιρεία για την συνέχιση και ολοκλήρωση του ταρτάν στις επόμενες μέρες.

Οι οικονομικές εξελίξεις που επικράτησαν στην χώρα, δημιούργησαν προβλήματα στην κατασκευαστική εταιρεία τόσο στην παραγγελία των υλικών όσο και στην συνέχιση των εργασιών. Αυτή την φορά όμως το Ταρτάν δείχνει να ολοκληρώνεται… Περιμένουμε λοιπόν την ολοκλήρωση του..

Σημειώνεται πως κατασκευάστηκε και μια λωρίδα Ταρτάν κάτω από τις κερκίδες έτσι ώστε οι πρωταθλητές μας να προπονούνται κανονικά και κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες.

Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

tartan 10

tartan 9

tartan 8

tartan 7

tartan 6

tartan 5

tartan 4

tartan 3

tartan 2

tartan 1

zoumegrevena

This entry was posted on Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, 2015 at 11:23 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply