Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παρουσιάσεις του Σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών

10 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

anagnvstakhs ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣΘα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων σε όλη τη χώρα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, από την προσεχή Τετάρτη (11/11/2015) μέχρι και αρχές Δεκεμβρίου, θα παραστεί στις παρουσιάσεις του Σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, που θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, σε όλη τη χώρα.

Στις παρουσιάσεις αυτές θα παραστούν τοπικοί Βουλευτές, Περιφερειάρχες, εκπρόσωποι της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι Φορέων και Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, καθώς και άλλοι Φορείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής των περιοχών.

Η διαδικασία αυτή, που αποτελεί και δέσμευση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  στο πλαίσιο της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης των πολιτών, αποσκοπεί στην πλήρη ενημέρωση όλων των τοπικών φορέων για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρατηρήσεις και προτάσεις που ενδεχομένως υποβληθούν κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, θα αξιολογηθούν και θα αξιοποιηθούν στην τελική κατάρτιση των προτεινόμενων Σχεδίων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

Τετάρτη 11/11 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης
ΓΕ.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας
Πέμπτη 12/11 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΕ.Π.Α.Δ.  Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
Τετάρτη 18/11 ΛΑΜΙΑ ΓΕ.Π.Α.Δ.  Στερεάς Ελλάδας
Πέμπτη 19/11 ΛΑΡΙΣΑ ΓΕ.Π.Α.Δ.  Θεσσαλίας
Παρασκευή 20/11 ΚΟΖΑΝΗ ΓΕ.Π.Α.Δ.  Δυτικής Μακεδονίας
Σάββατο 21/11 ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΕ.Π.Α.Δ.  Ιονίων Νήσων
Σάββατο 21/11 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΓΕ.Π.Α.Δ.  Ηπείρου

 

(Για τον ακριβή τόπο και τις ώρες των παρουσιάσεων θα υπάρξει ενημέρωση από τις οικείες Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις. Για τις υπόλοιπες παρουσιάσεις θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.)

This entry was posted on Τρίτη, 10 Νοεμβρίου, 2015 at 11:48 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply