Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ΔΕΗ «διευκολύνει» τους καταναλωτές για να πληρώνουν ηλεκτρονικά

10 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΔΕΗΤη δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών ρεύματος μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ καθώς και σε τερματικά POS που θα εγκατασταθούν στα υποκαταστήματα της επιχείρησης θα παράσχει σύντομα η ΔΕΗ στους καταναλωτές.

Ειδικότερα, με τις υπηρεσίες e-pos και pos, οι πελάτες της ΔΕΗ θα έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών τους, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ (www.dei.gr), είτε μέσω των συσκευών POS που θα εγκατασταθούν σύντομα στα καταστήματα της ΔΕΗ.

Οι νέες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες, μετά την ολοκλήρωση του μειοδοτικού διαγωνισμού που θα προκηρύξει η ΔΕΗ η οποία έχει ήδη αναπτύξει το απαιτούμενο λογισμικό.

Ως τώρα οι λογαριασμοί ρεύματος μπορούν να εξοφληθούν στα 101 καταστήματα της ΔΕΗ πανελλαδικά, σε τράπεζες (ΑΤΜ, e-banking, phone banking, πάγια τραπεζική εντολή), στα καταστήματα των ΕΛΤΑ, σε συμβεβλημένους συνεργάτες (όπως τα σούπερ μάρκετ, τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, κλπ), καθώς επίσης και μέσω της υπηρεσίας e-bill της ΔΕΗ για τους χρήστες του e-banking.

το ποντίκι

This entry was posted on Τρίτη, 10 Νοεμβρίου, 2015 at 14:39 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply