oneira
Λένε πως κάθε βράδυ κατά μέσο όρο βλέπουμε 4-7 όνειρα και το πρωί όταν ξυπνάμε τα θυμόμαστε κατά το ήμισυ και μετά από λίγα

λεπτά τα ξεχνάμε. Πολλοί ψυχολόγοι έχουν ασχοληθεί με την ερμηνεία τους, ενώ άλλοι έχουν παραιτηθεί από την προσπάθεια.

Ο ψυχολόγος Ιαν Γουάλας έχει ερμηνεύσει πάνω από 150.000 όνειρα σε περίπου 30 χρόνια και κατάρτισε λίστα με τα εννέα πιο κοινά όνειρα και τις σημασίες τους, με τον Independent να μας τα παρουσιάζει.

Σας πέφτουν τα δόντια

Τι σημαίνει: Τα δόντια συμβολίζουν την αυτοπεποίθηση που νιώθετε. Ετσι αν βρίσκεστε σε μια κατάσταση δύσκολη κατάσταση, βλέπετε πως τα δόντια σας πέφτουν, καθώς δεν αισθάνεστε σίγουροι.

Εύρεση ενός αχρησιμοποίητου δωματίου

Τι σημαίνει: Τα δωμάτια σε ένα σπίτι αντιπροσωπεύουν διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα μας. Το να βρει κανείς ένα αχρησιμοποίητο δωμάτιο σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε ένα ταλέντο σας που δεν ξέρετε.

Κυνηγημένοι

Τι σημαίνει: Στην ζωή εκτός ονείρου σας απασχολεί κάποιο ζήτημα, αλλά δεν ξέρετε πως να το αντιμετωπίσετε.

Μέσα σε ένα αυτοκίνητο που τρέχει

Τι σημαίνει: Το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει την ικανότητά σας να προοδεύετε προς έναν συγκεκριμένο στόχο. Στη ζωή εκτός ονείρου, ωστόσο, μπορεί να αισθάνεστε πως δεν έχετε τον έλεγχο στον δρόμο προς την επιτυχία.

Η πτώση

Τι σημαίνει: Η αίσθηση πως πέφτετε στον ύπνο σας δείχνει πως είστε πολύ σφιχτά δεμένοι με μια κατάσταση στην πραγματική σας ζωή. Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν.

Πετάτε

Τι σημαίνει: Το να είστε σε θέση να πετάξετε σημαίνει ότι έχετε απελευθερωθεί από τις καταστάσεις, που σας βαραίνουν στη ζωή σας.

Απροετοίμαστοι στις εξετάσεις

Τι σημαίνει: Οι εξετάσεις είναι το πώς κρίνουμε την ικανότητά μας να φέρουμε κάτι εις πέρας, έτσι αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την κριτική σας σε εγρήγορση όσον αφορά την απόδοσή σας.

Γυμνοί σε δημόσιο χώρο

Τι σημαίνει: Επιλέγουμε τα ρούχα μας για να παρουσιάσουμε μια συγκεκριμένη εικόνα στους γύρω μας. Οντας γυμνοί σε έναν δημόσιο χώρο μια κατάσταση στη ζωή εκτός ονείρου σας κάνει να αισθάνεστε άβολα.

Αδυναμία να βρείτε μια τουαλέτα

Τι σημαίνει: Η τουαλέτα είναι ο χώρος που χρησιμοποιούμε για να ικανοποιήσουμε τις πιο βασικές μας ανάγκες. Αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει πως υπάρχει μια πρόκληση στη ζωή σας, στην οποία πρέπει να εκφράσετε με σαφήνεια τις δικές σας ανάγκες.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.