kapnaΑπό την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται ότι έγινε ανάρτηση των καταστάσεων δικαιούχων πληρωμής και απορριπτομένων , στον πίνακα ανακοινώσεων του διοικητηρίου «Κώστας Ταλιαδούρης» , της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών  για το πρόγραμμα «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές». (1η πρόσκληση  4542/2-4-2012).

(*Αμειψισπορά είναι η εναλλαγή καλλιεργειών στο ίδιο χωράφι. Η αμειψισπορά μπορεί να περιέχει και αγρανάπαυση. Σκοπός της είναι ο εμπλουτισμός του εδάφους με συστατικά που άλλα φυτά απορροφούν και άλλα αποδίδουν στο έδαφος).

Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι και απορριπτόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον , εφόσον επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία πρώτης ανάρτησης , στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Γρεβενών.

Γρεβενά 6-11-2015

Ο  Δ/ντής
Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής
Νικόλαος Τάκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.