Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χώρισε με την σύντροφό του ο Γιάννης Μπουτάρης

4 Νοεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

ImageHandler (1)Σε θέματα της πόλης αλλά και στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος μίλησε σε εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi  και απάντησε σε θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, όπως το μετρό και την δημοτική αστυνομία που πρόσφατα ξαναβγήκε στους δρόμους της πόλης, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Σε απάντηση για την προσωπική του ζωή ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε πρώτα απόλα στην σύζυγό του που έχασε τη μάχη για τη ζωή και την οποία αγαπούσε όσο τίποτα. “Ήταν η ζωή μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για την τωρινή του συναισθηματική κατάσταση ανέφερε πως στην ηλικία του η εύρεση συντρόφου είναι κάτι πολύ δύσκολο και πως για την ώρα απολαμβάνει την μοναχικότητά του, γεγονός που αποδεικνύει το τέλος της σχέσης του με την Γκαμπριέλα Σάινερ, με την οποία είχε εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις.

Για την Γκαμπριέλα Σάινερ είχε μιλήσει και πριν από ένα χρόνο, λέγοντας πως τη γνώρισε πριν από 13 χρόνια σε μία από τις εκδηλώσεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης που ήταν η Θεσσαλονίκη. Τότε είχε πει πως: «μιλάει τα ελληνικά καλύτερα από εμένα και από εσένα, είναι γλυκύτατη, έχει βοηθήσει μη κυβερνητικές οργανώσεις, βοήθησε στην κοινωνική πολιτική του Δήμου και σήμερα μετέχει στην ελληνογερμανική συνεργασία».

protothema

This entry was posted on Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, 2015 at 21:39 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply